Tim Cook: Κανένα από τα tablets δεν συγκρίνετε με το iPad!

Αυτό τον καιρό ο Steve Jobs έχει άδεια έτσι ώστε να ασχοληθεί με την υγεία του και έχει αντικατασταθεί από τον Tim Cook τον COO της Apple ο οποίος πρόσφατα έκανε μια δήλωση σχετικά με τους ανταγωνιστές του iPad.

Οι δηλώσεις του:

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις στην αγορά και χωρίζονται σε δύο ειδών συσκευές αυτές που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα windows και είναι μεγάλες, βαριές και ακριβές με πολύ μικρή αυτονομία αλλά και αυτές που βασίζονται στο Android, oι οποίες έχουν ένα λειτουργικό σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για smartphones και όχι tablet έτσι με αυτό τον τρόπο καταλήγετε με απλά ένα μεγαλύτερο smartphone. Από την δική μας οπτική γωνία, αυτά είναι τα παράξενα προϊόντα. Αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο τύπους tablets με το iPad δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να επιλέγει το iPad.

Για την ώρα τα πράγματα δείχνουν ότι όλα είναι από την πλευρά της Apple, εφόσον το iPad έχει το 87.4% της αγοράς, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι το iPad έχει το πλεονέκτημα επειδή ήταν το πρώτο του είδους του και οι υπόλοιπες συσκευές δεν έχουν κάποια πιθανότητα με τις ελάχιστες δυνατότητες τους.

[ hwjournal ]