iPad 2: Χωρίς Retina Display, αντιανακλαστική οθόνη, κάμερες από iPod touch;

Μια καινούρια αναφορά από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της Concord Securities εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τα υλικά του iPad 2 και τις καινούριες δυνατότητες που η Apple πρόκειται να ενσωματώσει σε αυτό.

Σύμφωνα με τον αναλυτή το iPad 2 δεν θα έχει την πολυπόθητη 2048×1536 Retina Display επειδή η ανάλυση δεν είναι κάτι το οποίο η Apple έχει επικεντρωθεί αυτό τον καιρό εξαιτίας των μονάδων παραγωγής και του κόστους. Αλλά η οθόνη του iPad 2 θα είναι φτιαγμένη με μία αντιανακλαστική τεχνολογία και αρκετά πιο λεπτό, αφού ένα από τα πράγματα που θέλει ή Apple είναι να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Kindle την συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικού βιβλίου της Amazon. Η αντιανακλαστική οθόνη είναι όντως κάτι βασικό στα anti-iPad διαφημιστικά.

To iPad 2 θα έχει έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή, μνήμη RAM και καλύτερα γραφικά όπως έχει ήδη αναφερθεί και στο παρελθόν. Το νέο tablet θα έρθει με έναν ARM Cortex-A9 dual core επεξεργαστή, την Imagination SGX543 dual core GPU με 512 RAM για κάρτα γραφικών. Μέχρι στιγμής το iPhone 4 έχει την ίδια μνήμη RAM αλλά το iPad πρώτης γενιάς έχει μόνο  256MB. Ο αναλυτής πιστεύει ότι το iPad 2 θα πρέπει να είναι 200 με 300% πιο δυνατό από το iPhone 4.

Τέλος, η αναφορά λέει ότι το iPad 2 θα έχουν πάνω κάμερες σαν αυτές του iPod touch παρά αυτές υψηλής ανάλυσης σαν του iPhone 4. Οι κάμερες θα πρέπει να είναι VGA 0.3 megapixel η μπροστά και 1 megapixel η πίσω που μοιάζει με αυτή του iPod touch. Εξαιτίας της ανάλυσης 1024×768 που ακούστηκε στις φήμες,αυτές οι κάμερες είναι αρκετές για να εγγυηθούν την καλή ποιότητα εικόνας.

Προηγούμενες φήμες προτείνουν ότι θα πρέπει να έχει κάμερες σαν αυτές των iPod touch, παρόλα αυτά προηγούμενες φήμες αναφέρουν σαν κατασκευαστή την Largan Precision και τις κάμερες των 5 megapixel.

Φυσικά όλα αυτά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί και θα θέλαμε να τα δείτε μόνο σαν φήμες, για τυχόν νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

[ MacStories ]