Η Apple ζήτησε από την κυβέρνηση να βοηθήσει στην πάταξη του jailbreak

Το NBC αναφέρει ότι η Apple ζήτησε από την κυβέρνηση να βοηθήσει έτσι ώστε να σταματήσουν οι hackers να φτιάχνουν software για το jailbreak του iPhone.

Τα υπάρχον εργαλεία για jailbreak κάνουν διάφορες τροποποιήσεις σε bootloader και λειτουργικά συστήματα, με αποτέλεσμα την παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στα προγράμματα αυτά, είπε η Apple στο U.S. Copyright Office.

Το αίτημα αυτό έρχεται παρά την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου που έχουν κριθεί ότι jailbreaking iPhone σας για να εγκαταστήσετε εφαρμογές που δεν έχουν εγκριθεί από την Apple και / ή να ξεκλειδώσετε είναι νόμιμη.

Η βιβλιοθήκης του Κογκρέσου έχει κρίνει εδώ και καιρό ότι το jailbreak και το ξεκλείδωμα του iPhone είναι καθόλα νόμιμο, αντίθετα με την αίτηση της Apple η οποία δεν υποστηρίζει την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν έχουν εγκριθεί από αυτή ή ακόμα και το ξεκλείδωμα.

[ iClarified ]

One thought on “Η Apple ζήτησε από την κυβέρνηση να βοηθήσει στην πάταξη του jailbreak

  • January 19, 2011 at 02:50
    Permalink

    Ο ίδιος ο Jobs είχε πει κάποτε: "Καλύτερα πειρατής παρά να καταταγεί στο Ναυτικο… που πήγαν αυτές οι απόψεις του? Χάθηκαν με την "Χήππικη" ζωή του τότε?… Who knows…

Comments are closed.