Οδηγός εγκατάστασης Windows Phone 7 Theme στο iPhone

Σε περίπτωση που διαβάζεται συνεχώς νέα για την τεχνολογία θα γνωρίζετε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές που ονομάζεται Windows Phone 7.


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του λειτουργικού συστήματος είναι το “SpringBoard” το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό του iOS και του Android. Σε αυτό αντί να παρουσιάζεται ένα background με εικονίδια πάνω του, προσφέρει μια επιφάνεια με “πλακάκια” τα οποία αναβαθμίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Ο δημιουργός μερικών theme για το iPhone θεώρησε ότι θα ήταν καλό να κάνει port το theme  του Windows Phone 7 στο iPhone. Έτσι σχεδίασε ένα theme που κάνει την συσκευή μας να έχει όλα αυτά που έχουν τα Windows Phone 7 στην homescreen. Το theme δεν έχει κυκλοφορήσει και για την ώρα βρίσκεται σε Public Beta έκδοση αλλά ο δημιουργός του λέει ότι σύντομα θα το δούμε διαθέσιμο με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά, μέχρι τότε όμως μπορείτε να δείτε το video στη συνέχεια.

Οδηγίες για εγκατάσταση

  1. Κάντε εγκατάσταση το Backboard από το Cydia
  2. Κάντε backup στο iPhone σας όπως είναι και ονομάστε το default. Το backup αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γυρίσετε πίσω αν βάλετε το theme ή αν υπάρξουν προβλήματα.
  3. Με το iPhone σας μπείτε σε αυτό εδώ το άρθρο και κάντε click στο link backboard: / / http://wyndrepo.googleco es/OS7Beta.zip.
  4. Περιμένετε να τελειώσει το download, μπορεί να πάρει μερικά λεπτά αναλόγως την σύνδεση που έχετε.
  5. Επιλέξτε από το Backboard  to OS7 και πατήστε install και μετά κάντε Respring.

Με τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να έχετε πια το theme εγκατεστημένο στην συσκευή σας. Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε αυτό το theme και να επιστρέψετε σε αυτό του iPhone απλά πηγαίνετε στο Backboard και επιλέξτε το default.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgvBnUNDDFM&feature=player_embedded [/youtube]

[ MacStories & iSpazio ]