Το iPhone δεν δουλεύει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Αυτή την περίοδο το κρύο είναι κάτι που υπάρχει σχεδόν παντού με την διαφορά όμως ότι στη Φιλανδία το κρύο είναι αρκετό για να κάνει ένα iPhone να δυσλειτουργήσει.

Οι συνθήκες θερμοκρασίας που μπορεί να δουλέψει το iPhone σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Apple στην ιστοσελίδα της είναι από 0 εως 35 °C.  Στην Φιλανδία αυτό τον καιρό η δυνατότητα το κρύο να είναι κάτω από το μηδέν είναι πολύ μεγάλη έτσι άρχισαν τα πρώτα παράπονα.

Σύμφωνα με την Ένωση καταναλωτών Φιλανδίας οι κάτοικοι που είναι πελάτες της Apple έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν επιστροφή χρημάτων για τις συσκευές τους. Το κίνητρο πίσω από αυτό το σκεπτικό είναι ότι, παρόλο που η Apple έχει αναφέρει στο site σωστά τη θερμοκρασία που απαιτείται για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, δεν έδωσε και τόση σημασία να αναφέρουν ότι το iPhone δεν δουλεύει κάτω από μηδέν βαθμούς.

Το πακέτο γράφει μόνο ότι λειτουργεί σε θερμοκρασίες από 0 εως 35 °C χωρίς να γράφει κάτι για κάτω από τους μηδέν βαθμούς. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν η θερμοκρασία φτάσει λίγο πιο πάνω ή πιο κάτω από αυτή που αναγράφετε θα υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία της συσκευής.

Να και κάτι που η Apple δεν υπολόγισε (μέχρι στιγμής). Μάλλον για αυτό στην Φιλανδία η Nokia κυριαρχεί ακόμα.

[ 9to5Mac ]