Η Apple άλλαξε τα χρώματα του site και σύντομα θα αλλάξει και τα υλικά των προϊόντων της

Σίγουρα έχετε προσέξει τις αλλαγές που η Apple πραγματοποίησε στην ιστοσελίδα της, αλλά πίσω από αυτές τις αλλαγές ίσως κρύβεται κάτι πιο σπουδαίο παρά μια πρωτότυπη σχεδιαστική αλλαγή.

Το ερώτημα είναι: η αλλαγή αυτή πρέπει να επηρεάσει και τα προϊόντα της Apple;

Το χρώμα της ιστοσελίδας της Apple, μέχρι την αλλαγή, ήταν όμοια με το χρώμα του μετάλλου που χρησιμοποιούσε στα προϊόντα της, είτε αυτά είχαν να κάνουν με Mac συσκευές είτε με iOS συσκευές.

Με την σχεδιαστική αλλαγή στην ιστοσελίδα της Apple, παρατηρήσαμε ότι το χρώμα που επιλέχθηκε από την Apple είναι παρόμοιο με το χρώμα που έχει το liquid metal (υγρό μέταλλο): αυτό μπορεί να σημαίνει την αλλαγή από το αλουμίνιο στο καινούργιο μέταλλο; Πολύ πιθανόν. Δεν είμαστε σίγουροι ότι από το καινούργιο μέταλλο μπορεί να δημιουργηθούν καλές κατασκευές, παρόλα αυτά  η Apple έχει επενδύσει σε αυτή τη τεχνολογία κάνοντας απαραίτητες μελέτες.

Εάν παρόλα αυτά, αυτή η αλλαγή σημαίνει και την αλλαγή στη σχεδίαση των Mac, iPhone και iPad αυτό θα το μάθουμε όταν η Apple αποφασίσει να αλλάξει κάποιο από τα μελλοντικά προϊόντα της, γεγονός που δεν είναι και πολύ μακριά: Ας ξεκινήσουμε με τα Mac, για τα οποία έχουν κυκλοφορήσει φήμες πρόσφατα,  το iPhone 5, για το οποίο έχει ειπωθεί ότι θα είναι τελείως διαφορετικό σχεδιαστικά σε σχέση με το iPhone 4, το iPad όπου περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση.

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση με την αλλαγή της σχεδίασης της ιστοσελίδας της  Apple με εκείνη των μελλοντικών προϊόντων της;

[ 9to5Mac ]

Thanks @kostasapple