Έρχεται σύντομα καινούρια αναβάθμιση για το Cydia!

Εδώ και πολλές μέρες ο Saurik έχει αρχίσει να κάνει αλλαγές στο Cydia, μερικές από αυτές τις γνωρίζουμε όπως για παράδειγμα την αλλαγή που έγινε στο τμήμα με τα Themes και τις περισσότερες δυνατότητες που έδωσε σε σχέση με την διαχείριση του λογαριασμού μας.

Στη συνέχεια η επόμενη αλλαγή που αναφέρει ότι θα δούμε στο Cydia, είναι μια καινούρια δυνατότητα που θα έχει ο χρήστης και θα μπορεί να βαθμολογεί τα αγαπημένα του πακέτα/εφαρμογές.

Μέχρι στιγμής τα πακέτα στο Cydia έχουν τον δικό τους διαχειριστής, που είναι και ο ιδιοκτήτης του repo, έτσι οι βαθμολογίες γίνονται μέχρι στιγμής μέσω του ModMyI και κάποιον άλλων site και φτιάχνονται περίπου δύο φορές κάθε μήνα και επιλέγουν εφαρμογές οι ίδιοι με βάση τα downloads και τις αγορές, εφόσον οι χρήστες δεν μπορούν να βαθμολογήσουν. Με την καινούρια έκδοση όμως του Cydia (1.1) θα μπορούν οι χρήστες να βαθμολογήσουν τις εφαρμογές και αυτές ανάλογα μετά θα έχουν την σωστή θέση στην λίστα.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούνε οι καινούριοι χρήστες του Cydia να γνωρίζουν ποιες εφαρμογές είναι καλές και ποιες οχι και να αποφασίζουν αν θα τις δοκιμάσουν ή θα τις αγοράσουν.

Ο Saurik επίσης αναφέρει ότι η καινούρια έκδοση του Cydia θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και ότι δουλεύει πάνω σε μια καινούρια αναβάθμιση του Winterboard έτσι ώστε να γίνει πολύ πιο ελαφρύς και να διορθωθούν όλα τα bugs που έχει.