Dead Space, διαθέσιμο για download στο AppStore!

Το φανταστικό παιχνίδι της Electronic Arts που ακούει στο όνομα Dead Space και για το οποίο μιλάμε αρκετό καιρό, έκανε την εμφάνιση του πριν λίγο στο App Store.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 396020767]

[app 396021266]

Η ολοκαίνουργια ιστορία του Dead Space τώρα αποκλειστικά και στο iOS.

Βυθιστείτε στα γεγονότα που θέτουν το στάδιο για την νέα αυτή εμπειρία που συνθέτει την ιστορία δράσης και τρόμου στο νέο Dead Space 2. Απολαύστε μια νέα εμπειρία σκληροπυρηνικού gameplay που συνδιάζεται αρμονικά με το νέο πλούσιο ηχητικό περιβάλλον, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το iPhone και το iPod Touch. Αποτελεί το γνήσιο όραμα του διακεκριμένου Franchise και είναι πραγματικά παιχνίδι ορόσημο για το App store.

iPhone Screenshot 3

Η πρώτη ιστορία του Dead Space που επινοήθηκε ειδικά για το iOS.

Τρία χρόνια πέρασαν από τη καταστροφή του Marker στη πρώτη ιστορία του Dead Space. Τώρα, βιώστε από πρώτο χέρι τα γεγονότα που απελευθερώνουν τα Necromorph Hordes για ακόμα μια φορά. Θα βρεις τον εαυτό σου σε μια αποστολή με αβέβαιο σκοπό στα Ορυχεία του Titan. Σύντομα, όμως, η αλήθεια της κατάστασης σου θα γίνει αποκρουστικά σαφής.

Μια φορτισμένη εμπειρία με ζωηρό ήχο και ζωντανά γραφικά.

Με ένα στερεοφωνικό soundtrack γεμάτο στοίχους και μια πλούσια ποιότητα σε εικόνα και ήχο, σας προτείνουμε να απολαύσετε το παιχνίδι με ακουστικά για την απόλυτη εμπειρία. Ακούστε κάθε βήμα στα άδεια στενά και νιώστε τη πίεση καθώς βυθίζεστε όλο και περισσότερο στο κίνδυνο. Με γραφικά που κόβουν την ανάσα, πλούσια σε επιδράσεις και ατμοσφαιρικά φώτα, το Dead Space αναπαράγει το κινηματογραφικό τρόμο από την εμπειρία των κονσολών και θέτει νέα μέτρα σύγκρισης για τη γραφική ποιότητα στη πλατφόρμα του iOS.

iPhone Screenshot 4

Ειδικά σχεδιασμένος χειρισμός που σε κρατάει συγκεντρωμένο στη δράση.

Ο διαισθητικός χειρισμός έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τη συναρπαστική εμπειρία του παιχνιδιού στο iPhone και το iPod Touch. Το επι οθόνης HUD είναι ενσωματωμένο στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Πλοηγηθείτε σε 6 ποικίλα περιβάλλοντα με Necromorphs μάχες με swipe και tap χειρισμούς που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση χωρίς να θυσιάζουν το βάθος. Τίποτα δε μπορεί να λύσει τα μάγια της αδρεναλίνης και την αγωνία που προσφέρει η ιστορία του παιχνιδιού.

Παρουσιάζουμε 2 αποκλειστικά όπλα με κλασσικά μοντέλα.

Έχετε πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο Plasma Saw και Core Extractor, σε τρία ακόμα όπλα από το Dead Space universe, και προχωρήστε στην επιχείρηση του στρατηγικού διαμελισμού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αληθινά pysics-based Kinesis και Stasis Modules γνωστά από το γνήσιο παιχνίδι του Dead Space που κυκλοφορεί για τις κονσόλες.

iPhone Screenshot 5

Αγοράστε και κατεβάστε αναβαθμίσεις από το ενσωματωμένο store που υπάρχει στο παιχνίδι.

Χτισμένος στο πλαίσιο του περιβάλλοντος του Dead Space, το ενσωματωμένο store που υπάρχει στο παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε και να κατεβάσετε άμεσα αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε από την επίθεση των Necromοrph. Πάρτε Power Nodes για να ενισχύσετε τα όπλα ή για να ξεκλειδώσετε τις πόρτες που δεν ανοίγουν. Αυξήστε τις επιθετικές και τις αμυντικές σας ικανότητες με τις εξόδους των όπλων και την ακεραιότητα των Armor Modules. Ακόμα, μπορείτε να πάρετε το Credit Booster ώστε να πάρετε περισσότερους πόντους από τα διαμελισμένα πτώματα.

Το παιχνίδι Dead Space είναι συμβατό με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.

Thanks @kostasapple