iPad 2 με οθόνη 2048 x 1536

Αν ακόμα αναρωτιέστε αν το iPad 2 θα έχει οθόνη υψηλότερης ανάλυσης τότε διαβάστε και τους τελευταίους ισχυρισμούς της Digitimes. Μια πρωινή αναφορά σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας λέει ότι το iPad επόμενης γενιάς θα έχει ανάλυση 2048×1536.

Εκτός του ότι ακούγονται διάφορες φήμες για κάτι το οποίο ονομάζεται “resolution independence” που θα κάνει τις εφαρμογές μας να φαίνονται απίστευτες σε πολλές αναλύσεις, γνωρίζουμε και ότι η Apple δεν έχει αναφέρει κάτι στους developers σχετικά με την ανάλυση για τις εφαρμογές τους.

Η όπως η Digitimes το θέτει: “ Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα με αλλαγές στην εφαρμογή iBooks 1.1, έφτιαξε κάποια εικονίδια για bookmarks που υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις, η πηγή τους επίσης επισημάνει ότι θα πρέπει η εταιρία κατά κάποιον τρόπο να ενημερώσει τους developers ότι οι μελλοντικές τους εφαρμογές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μηχάνημα ακόμα και σε iMac 27 ιντσών”.

Πολλοί αναρωτιούνται αν η επένδυση της Apple $3.9 δισεκατομμύρια έχει καμία σχέση με της οθόνες. Σίγουρα υπάρχει ακόμα μια δυνατότητα να πρέπει να επενδύσουν σε καινούριους επεξεργαστές γραφικών για να κάνουν τα πράγματα πιο γρήγορα.

Η Apple στοχεύει να πουλήσει 40 εκατομμύρια iPad αυτή τη χρονιά και σύμφωνα με ακόμα μία αναφορά της Digitimes το iPad 2 θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο ή αρχές Απριλίου.

[ 9to5Mac ]