Οδηγός: Πως να κάνετε Jailbreak το iOS 4.3 beta1 (Απλός τρόπος)

Την προηγούμενη εβδομάδα η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3 beta 1 για τους developers. Πριν από δύο μέρες αναρτήσαμε έναν οδηγό (κάπως δύσκολο) με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αν θέλετε jailbreak την καινούρια iOS 4.3 beta 1 έκδοση της iOS συσκευής σας. Σήμερα τα παιδιά στο FSM ανάρτησαν έναν οδηγό που κάνει την διαδικασία αυτή πιο εύκολη.

Προσοχή! Μην ξεχνάτε ότι οι beta εκδόσεις μπορεί να λήξουν και ότι έχουν πολλά bugs. Μην χρησιμοποιήσετε αυτό τον οδηγό αν δεν έχετε όντως ανάγκη την καινούρια beta.

Απαιτήσεις

Οδηγίες

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουμε τα bundles, το Ramdisk, το PwnageTool και φυσικα τα firmware από το Apple Developer Center.

Ανοίγουμε το Ramdisk και το κάνουμε εγκατάσταση. Αν δεν υπήρχε αυτός ο εγκαταστάτης θα έπρεπε να περάσουμε από διάφορες διαδικασίες εγκατάστασης macports, xpwn tool, ldid, bspatch και άλλα.

Με το RamdiskMaker θα περάσουμε το καινούριο Cydia και θα διορθώσουμε τα χαλασμένα ramdisk για (iPod touch 3G, iPod touch 4G, iPhone 3GS, iPhone 4, AppleTV 2G και iPad).

Για να δουλέψει σωστά θα πρέπει το original ipsw να βρίσκετε στο Desktop και να μην υπάρχουν άλλα ipsw εκείνη την στιγμή σε αυτό.

Τώρα θα πρέπει να βάλουμε τα bundles που έχουμε κατεβάσει μέσα στο PwnageTool. Κάνουμε δεξί κλικ στο PwnageTool και επιλέγουμε Show Package Contents.

Πηγαίνετε μέσα στα Contents > Resources > FirmwareBundles και εκεί θα πρέπει να βρείτε πολλά Firmware Bundles που υποστηρίζονται από αυτή την έκδοση του PwnageTool. Βάλτε μαζί με όλα αυτά και τα αρχεία που κατεβάσαμε πριν.

Τα υπόλοιπα βήματα είναι απλά. Ανοίγουμε το PwnageTool φτιάχνουμε το custom firmware μας και κάνουμε με αυτό restore στην συσκευή μας.

[ FSM ]