Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3 Beta 2 [Updated x10]

Πριν από λίγα λεπτά η Apple κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση iOS 4.3 Beta 2. Αν έχετε λογαριασμό developer μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα από το Developer Center.

Κυκλοφόρησε σήμερα η beta 2 έκδοση του iOS 4.3 με αριθμό build 8F5153d. Η καινούρια beta είναι 607MB για το iPad και 679MB για το iPhone. Θα ενημερώσουμε στην συνέχεια με ότι καινούριο βρούμε σε αυτή την beta. Η beta 1 κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με αριθμό bulid 8F5148b.

Updates..

1. Η Apple ενημερώνει τους developers ότι τα multitouch gestures δεν θα υπάρχουν στην τελική έκδοση του iOS 4.3 αλλά τους ενθαρρύνει να το δοκιμάσουν με τις εφαρμογές τους.

This feature will not be enabled in iOS 4.3 for customers, but we are providing this preview to gather input on how these gestures work with your apps.

Μέχρι στιγμής στην καινούρια beta δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές, τα multitouch gestures δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα από ότι στην beta 1 και γενικότερα η αλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή είναι άμεση.

2. Διορθώθηκαν διάφορα τα προβλήματα που υπήρχαν στην καρτέλα updates στο  AppStore και η αρίθμηση των updates είναι πια σωστή. Ακόμα όμως υπάρχουν μερικά λάθος γραφικά. [iSpazio]

3. Διορθώθηκε ένα σφάλμα στο Game Center που δεν εμφάνιζε το score ενός προηγούμενου παιχνιδιού. [iSpazio]

4. Όταν το iPhone  δεν είναι συνδεδεμένο στο internet μέσω WiFi, και πηγαίνουμε στα Settings> Images εμφανίζεται ένα error μήνυμα. [iSpazio]

5. Developers αναφέρουν ότι βλέπουν μικρές βελτιώσεις στα API του Xcode της προηγούμενης beta. [iSpazio]

6. Σύμφωνα με το MacStories μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε τα multitouch gestures, αρκεί να τα ενεργοποιήσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάναμε και στην beta 1 έκδοση.

7. Ενεργοποίηση των Push Notifications και για το Ping.

8. Screenshots με multitouch gestures και στο iPhone.

9. Περισσότερα στοιχεία για Camera στο iPad 2 όπως και οι εφαρμογές FaceTime και PhotoBooth.

10. Σύφμωνα με μια αναφορά από διάφορα sites υπάρχουν 3D χάρτες στην εφαρμογή Maps.

Αν γνωρίζεται κάποια καινούρια αλλαγή που έγινε σε αυτή την έκδοση και δεν την έχουμε γράψει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια για να μας την αναφέρετε.