Η Denso έχει τιμόνι με iPhone

Το iPhone παρέχει μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια στην αγορά, με πωλήσεις περισσότερες από ότι υπολόγιζε και πολλές εταιρίες επικεντρώνονται να ενσωματώσουν καινούριες δυνατότητες και χρήσεις σε αυτό. Η Denso παρουσίασε την ιδέα της του iPhone σαν άμεσο οδηγό.

Με την χρήση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε από την Denso, μπορείτε να τοποθετήσετε το iPhone μέσα στο τιμόνι του αυτοκινήτου σας και με την χρήση της κατάλληλης εφαρμογής να δείτε όλες τις δυνατότητες πολλών υπηρεσιών. Το iPhone θα επικοινωνεί με μια οθόνη η οποία θα δείχνει τις διάφορες πληροφορίες.

Θα μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση των φαναριών, αν είναι πράσινα ή κόκκινα και έτσι θα μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα την ταχύτητα μας ή να ακούσουμε μια προειδοποίηση αν τα μάτια μας έχουν κουραστεί. Και πραγματικά το σύστημα της Denso έχει και μια μικρή κάμερα που παρακολουθεί αν τα μάτια μας είναι ανοιχτά και θα καταλαβαίνει αν πρόκειται να μας πάρει ο ύπνος στο τιμόνι.

Μέχρι στιγμής το σύστημα αυτό αναπτύσσετε ακόμα, αλλά εμείς είμαστε  περίεργοι να δούμε αν κάποια εταιρία αυτοκινήτων το χρησιμοποιήσει για μελλοντικό μοντέλο. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και ένα video αυτής της συσκευής.

[ MacStories ]