Η Apple πρόκειται να αφαιρέσει το home button στο επόμενο iPad και iPhone

Το BGR ανακάλυψε καινούριες πληροφορίες μέσα από τις πηγές του που είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά στην τελική βγαίνει νόημα. Χτες μαζί με την άφιξη του καινούριο iOS 4.3 είδαμε τα καινούρια multitouch gestures για το iPad και ότι χρησιμοποιώντας αυτά δεν υπάρχει η ανάγκη να πατήσουμε καθόλου στο home button.

Έχει ειπωθεί στο παρελθόν ότι η Apple στο μέλλον θα αφαιρέσει το home button από το iPad. Αντίθετα από το να κάνουμε click στο home button, θα χρησιμοποιούμαι καινούριες χειρονομίες για να πλοηγηθούμε στην home screen ή να δούμε ποιες εφαρμογές τρέχουν.

Φυσικά η αλλαγή αυτή θα γίνει με τον καιρό και στο iPhone. Οι πηγές του BGR λένε ότι ήδη το προσωπικό της Apple δοκιμάζει χωρίς home button iPad και iPhone στο Apple Campus και είναι πολύ πιθανό να δούμε όλες αυτές τις αλλαγές ακόμα και σε μελλοντικά iPhone  και iPad αυτής της χρονιάς.

Αυτό που γνωρίζουμε απ’ αρχής είναι ότι ο Steve Jobs ποτέ δεν ήθελε κουμπιά πάνω στο iPhone και φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα.