Sleep Cycle: η επιλογή της Αpple για εφαρμογή της εβδομάδας (iPhone)

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει μία εφαρμογή που έχει της καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες  για να γίνει γνωστή και στο ευρύτερο κοινό του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Η εφαρμογή της εβδομάδας” και για αυτή την εβδομάδα έχουμε το Sleep Cycle.

[app 320606217]

Το Sleep Cycle είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο το οποίο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε ανθρώπους που δεν μπορούν να ξυπνήσουν εύκολα το πρωί, αλλά και για αυτούς που θέλουν να ξυπνάνε ευχάριστα πριν γυρίσουν στην δουλειά τους.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

Η εφαρμογή δουλεύει πολύ απλά αλλά αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας το accelerometer, το Sleep Cycle θα ανιχνεύσει τις κινήσεις σας την ώρα που κοιμάστε εξετάζοντας αν κοιμάστε ελαφριά ή βαριά. Όταν η εφαρμογή βρει την κατάλληλη ώρα, θα αρχίσει να παίζει ένα απαλό τόνο που θα συνοδεύεται από μια δόνηση και θα σας δώσει την δυνατότητα να ξυπνήσετε πιο ευχάριστα.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής θα πρέπει να έχετε συνδεδεμένο το iPhone σας στο ρεύμα (για να αποφύγετε την πλήρη αποφόρτιση του κατά την διάρκεια της νύχτας), τρέξτε την εφαρμογή και μόλις ορίσετε την ώρα που επιθυμείτε να ξυπνήσετε  βάλτε το iPhone σας κάτω από το σεντόνι στην γωνία του κρεβατιού σας με την οθόνη προς τα κάτω. Μέσω του proximity sensor το Sleep Cycle θα σβήσει την οθόνη της συσκευής σας, για να αποφύγει τυχόν αποφόρτιση της μπαταρίας.

Εάν ξυπνήσετε κατά την διάρκεια της νύχτας και θέλετε να δείτε την ώρα, όταν σηκώσετε το iPhone σας θα δείτε ένα ωραίο theme στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ώρα.

Το Sleep Cycle είναι συμβατό με το iPhone και το iPod touch, ακόμα απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.