Η επόμενη γενιά iPad θα είναι συμβατή και με τα CDMA δίκτυα της Verizon

Στο χθεσινό event που η Verizon ανακοίνωσε την καινούρια CDMA έκδοση του iPhone 4, ο Francis Shamma CFO της Verizon Cummunications παραδέχτηκε σε μια του συνέντευξη στο Bloomberg ότι η Apple δουλεύει μαζί με την Verizon έτσι ώστε να ετοιμάσουν μια έκδοση Verizon για το iPad επόμενης γενιάς.

Η Verizon Wireless θα έχει διαθέσιμη για πώληση μια έκδοση του Apple iPad το οποίο θα μπορεί να συνδεθεί και να δουλέψει στα δικά της δίκτυα, δίνοντας έτσι ακόμα μια πρόκληση για την AT&T.

Ο Shamma Francis δήλωσε σήμερα σε μια συνέντευξη του ότι η Verizon θα αποκτήσει ένα chip που θα είναι ενσωματωμένο στο iPad για άμεση χρήση στο δίκτυο της και δεν θα απαιτεί πρόσθετη συσκευή όπως το ήδη υπάρχον iPad. Ο Shamma όμως δεν ενημέρωσε σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το επόμενης γενιάς Apple tablet θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τα παραπάνω σε δύο εκδόσεις και με διαφορετικό wireless chip στην πλακέτα του έτσι ώστε να δώσει την δυνατότητα στην Apple να πουλήσει το iPad και σε πελάτες της AT&T αλλά και της Verizon.

Ο CFO της Verizon δεν ανάφερε κάτι σχετικά με την συμβατότητα της συσκευής στα 4G LTE δίκτυα.

[ PadGadget ]