Call Mynah: ηχογραφήστε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις

Το Call Mynah είναι μια συσκευή που επιτρέπει να ηχογραφήσετε τηλεφωνικές κλήσεις, εισερχόμενες και εξερχόμενες που κάνετε με το τηλέφωνο σας. Πρόκειται για επαγγελματική ποιότητα εγγραφής και η χρήση του είναι πολύ απλή.

Η σύνδεση μεταξύ τους γίνετε μέσω bluetooth και μετά από ένα απλό “ζευγάρωμα” των συσκευών το Call Mynah θα συμπεριφέρεται σαν ένα κανονικό τηλέφωνο από το οποίο θα μπορούμε να λάβουμε αλλά και να πραγματοποιήσουμε κλήσεις.

Η συσκευή είναι συμβατή με όλα τα smartphones της αγοράς (ακόμα και με τα πιο απλά κινητά). Οι συνομιλίες μας καταγράφονται μέσα στην 2GB μνήμη του. Η συσκευή είναι είναι αρκετά μικρή, ελαφριά και λεπτή αλλά η μπαταρία του είναι μεγάλης διάρκειας.

Συνδέοντας την συσκευή σε ένα PC, το Call Mynah φαίνεται σαν ένα απλό USB stick, χάρη στο software που συμπεριλαμβάνει (συμβατό με windows) και έχουμε και την δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις προηγούμενες μας ηχογραφήσεις.

Το Call Mynah είναι ιδανικό για τους Επαγγελματίες που χρειάζεται για διάφορους λόγους να ηχογραφήσουν τις συνομιλίες τους. Την συσκευή μπορείτε να την βρείτε άμεσα από το site PocketPCItalia και κοστίζει €199.

[ iSpazio ]