Ο Steve Jobs και ο Rupert Murdoch πρόκειται να παρουσιάσουν σύντομα την “The Daily”

Σύμφωνα με διάφορα νέα από την Yahoo, ο Steve Jobs θα συναντήσει τον Rupert Murdoch  για να αποκαλύψει την πολυαναμενόμενη ψηφιακή και αποκλειστική για το iPad εφημερίδα, The Daily σε ένα media event που θα λαβει μέρος στο San Fransisco αργότερα αυτό το μήνα:

Rupert Murdoch will unveil News Corp.’s much-anticipated iPad newspaper onstage this month with Apple chief executive Steve Jobs, The Cutline has learned.

The two media moguls will appear together at the San Francisco Museum of Modern Art, according to a source familiar with preparations for the event. The launch date is expected to be Jan. 19, but that may change.

Ο Steve Jobs θα συναντηθεί με τον Rupert Murdoch την επόμενη εβδομάδα για να παρουσιάσουν και να εγκαινιάσουν την νέα αποκλειστική εφημερίδα για το iPad. Η παρουσίαση θα γίνει, σύμφωνα πάντα με γνωστές πηγές στο μουσείο μοντέρνας τέχνης του San Fransisco στις 19 Ιανουαρίου αλλά φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ο Murdoch επειδή θέλει οι αναγνώστες της εφημερίδα να μπορούν άμεσα και πρώτοι να γνωρίζουν τα νέα έχει προσλάβει 100 άτομα και έχει φτιάξει μια ομάδα με αυτά που αποκαλλείται super-team. Η “The Daily” σύμφωνα με διάφορες φήμες θα πρέπει να έρθει με μία καινούρια δυνατότητα του iOS που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν το καινούριο περιεχόμενο κάθε μέρα αυτόματα στο background άμεσα από τους servers της εφημερίδας.

[ MacStories ]