Κυκλοφόρησε το redsn0w 0.9.7 beta 6 για Untethered Jailbreak σε iOS 4.2.1

Μετά από μόλις μία μέρα της κυκλοφορίας της beta 5 έκδοσης του redsn0w η DevTeam κυκλοφόρησε μια καινούρια beta για το redsn0w το οποίο φτάνει στην έκδοση 0.9.7b6. Αυτή η έκδοση η οποία είναι βασικά για developers μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε untethered jailbreak τις συσκευές μας στο iOS 4.2.1 χρησιμοποιώντας το δευτερεύον σχέδιο της DevTeam το οποίο απαιτεί να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2b3.

Σε αυτή την καινούρια beta διορθώθηκαν πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες με προηγούμενες εκδόσεις. Και αυτοί που έκαναν jailbreak με κάποια προηγούμενη έκδοση επίσης, μπορούν απλά να ξανακάνουν την διαδικασία με αυτή την beta  χωρίς να χρειάζεται να κάνουν restore.

Δεν συστήνουμε αυτή την λύση σε χρήστες που δεν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία με το jailbreak και όπως είπαμε και πριν αυτή η έκδοση αφορά ειδικά τους developers και απαιτεί να έχουμε το iOS 4.2b3 firmware.

Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την διαδικασία, μπορούν να κατεβάσουν την καινούρια έκδοση από εδώ (μόνο για Mac, η έκδοση για Windows είναι έτοιμη αλλά είναι πολύ αργή και η DevTeam αποφάσισε να μην την κυκλοφορήσει ακόμα).

Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate.

Με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του redsn0w θα αναρτήσουμε και τον αντίστοιχο οδηγό για να μπορέσετε να κάνετε untethered jailbreak στις συσκευές σας σε iOS 4.2.1.