Nexus S Live Wallpaper, το Google theme στο iPhone | Cydia

Σίγουρα πολλοί από εσάς γνωρίζεται ότι κάνοντας jailbreak την συσκευή σας μπορείτε να αλλάξετε το theme της συσκευής σας με αυτό της επιλογής σας που μπορείτε να βρείτε στο Cydia.

Ένα από τα themes που έχει αρχίσει να φοριέται πολύ τώρα τελευταία είναι και αυτό της Google. Η επιλογή αυτού φυσικά είναι πιο πολύ διότι υπάρχει κίνηση στο background.

Με το Nexus S Live Wallpaper δίνουμε ένα theme στο iPhone ή στο iPod touch μας με ένα live wallpaper το οποίο περιέχει Webkit CSS animations τα οποία μπορούμε να προσθέσουμε στην συσκευή μας με το Winterboard. Αυτό το theme θα εμφανίσει στις Apple συσκευές μας πολύχρωμα τετράγωνα τα οποία καλύπτουν όλη την οθόνη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nnYRoKH6N84[/youtube]

Για να προσθέσετε ακόμα ένα εφέ, προτείνουμε να εγκαταστήσετε το Barrel, ένα tweak που σας επιτρέπει να αλλάξετε το εφέ της αλλαγής των οθονών στο SpringBoard.

Download και Εγκατάσταση

Το theme θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν στο Cydia μέσα από το repository του ModMyI. Αν διαβάζεται αυτό το άρθρο από το iPhone ή το iPod touch σας απλά κάντε κλικ στο link εδώ για να μεταφερθείτε στην συγκεκριμένη σελίδα του Cydia. Για να το ενεργοποιήσετε απλά πρέπει να ανοίξουμε το Winterboardc και να τικάρουμε στο Nexus S Live Wallpaper.

[ iSpazio ]