Κυκλοφόρησε το redsn0w 0.9.7 beta 5 για Untethered Jailbreak σε iOS 4.2.1

Η iPhone DevTeam κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του redsn0w, η οποία φτάνει στην έκδοση 0.9.7b5. Αυτή η έκδοση (που αφορά περισσότερο τους developers) δίνει την δυνατότητα να κάνουμε untethered jailbreak το iOS 4.2.1 firmware με βάση το δευτερεύων σχέδιο της DevTeam το οποίο απαιτεί να έχουμε σώσει τα SHSH απο την έκδοση 4.2b3.

Σε αυτή την καινούρια beta διορθώνεται το πρόβλημα με το bluetooth, που δεν δούλευε σε καμία από τις προηγούμενες εκδόσεις και η αποστολή του ramdisk μέσω του usbmuxd δεν είναι πλέον απαραίτητη.

Δεν συστήνουμε αυτή την λύση σε χρήστες που δεν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία με το jailbreak και όπως είπαμε και πριν αυτή η έκδοση αφορά ειδικά τους developers και απαιτεί να έχουμε το iOS 4.2b3 firmware.

Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την διαδικασία, μπορούν να κατεβάσουν την καινούρια έκδοση από εδώ (μόνο για Mac, η έκδοση για Windows είναι έτοιμη αλλά είναι πολύ αργή και η DevTeam αποφάσισε να μην την κυκλοφορήσει ακόμα).

Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate. Στο Twitter μπορούμε να ακολουθήσουμε τον λογαριασμό @redsn0w_testers για διάφορες ανακοινώσεις, προβλήματα ή νέα που θα αναφέρουν σχετικά με αυτό.

Με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του redsn0w θα αναρτήσουμε και τον αντίστοιχο οδηγό για να μπορέσετε να κάνετε untethered jailbreak στις συσκευές σας σε iOS 4.2.1.