Ανακοίνωση του iPad 2 στις 1 Φεβρουαρίου

Μια ενδιαφέρον ανακάλυψη από τον Kevin Rose ο οποίος όσες φορές στο παρελθόν έκανε κάποιες προβλέψεις για Apple προϊόντα και καινούριες δυνατότητες συστημάτων είτε ήταν τελείως ακριβής είτε λάθος. Χωρίς να είμαστε σίγουρα με αυτό που έκανε tweet και δημοσίευσε στο site του ο Kevin Rose σχετικά με το iPad επόμενης γενιάς το αναφέρουμε στην συνέχεια.

Σύμφωνα με τον Kevin Rose το iPad 2 θα ανακοινωθεί σε 3-4 εβδομάδες από τώρα, πολύ πιθανόν να είναι και στις 1 Φεβρουαρίου. Ισχυρίζεται επίσης ότι το iPad επόμενης γενιάς θα έχει Retina display και κάμερα μπροστά και πίσω. Μετά από μια μικρή ενημέρωση που έκανε στην δημοσίευση του επισυμάνει ότι δεν πρόκειται για Retina display αλλά για μία οθόνη υψηλότερης ανάλυσης (higher dpi).

I have it on good authority that Apple will be announcing the iPad 2 in the next “3-4 weeks”, possibly Tuesday February 1st. The iPad 2 will feature a retina display and front/back cameras.

If you’re thinking of buying an iPad, hold off for now.

Spoke w/another source, the display has a “higher dpi”, but not technically a retina display. This seems odd to me, we’ll have to wait and see..

Θυμίζουμε και πάλι πως αυτά είναι απλά προβλέψεις του Kevin Rose και όχι επίσημη ανακοίνωση της Apple.

[ MacStories ]