FaceTime vs. Skype [Video]

Τώρα που κυκλοφόρησε το Skype και έχει υποστήριξη για video στην τελευταία του έκδοση μπορούμε να αρχίσουμε να το συγκρίνουμε με το FaceTime της Apple. Παρόλο που στην πραγματικότητα μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές υπηρεσίες, στο Lifehacker έκαναν την σύγκριση αυτών των δύο υπηρεσιών και έγραψαν ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο μεθόδων επικοινωνίας.

Ακόμα και αν το τεστ δεν είναι “επιστημονικό” μπορούμε εύκολα να δούμε ότι μέχρι στιγμής το FaceTime είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα το Skype έχει πολλές περισσότερες επιλογές, όπως για παράδειγμα ότι δουλεύει και μέσω 3G και χρειάζεται να βρούμε WiFi για να κάνουμε μια video κλήση όπως με το FaceTime. Παρόλο που το FaceTime δεν έχει αυτές τις δυνατότητες το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και επίσης δουλεύει τέλεια ακόμα και σε jailbroken συσκευές.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtkzHwClQDQ[/youtube]

Να θυμίσουμε εδώ ότι η καινούρια έκδοση του Skype δεν δουλεύει σε jailbroken συσκευές μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του redsn0w.

[ Lifehacker ]