Λίστα με τις 10 Καλύτερες εφαρμογές και tweaks στο Cydia από το Cult of Mac

Το Cult of Mac συγκέντρωσε μια λίστα με τις πιο σημαντικές και χρήσιμες εφαρμογές που μπορούμε να βρούμε στο Cydia.

10 SBSettings

Μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα ρυθμίσεις και να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν διάφορες υπηρεσίες όπως π.χ. το WiFi ή το bluetooth χωρίς να χρειάζεται να μπούνε στις ρυθμίσεις αλλά απλά κάνοντας swipe (ή οτιδήποτε άλλο θέλουνε χάρη στο Activator) στην status bar.

9 Winterboard

Επίσης μια από τις πιο συνηθησμένες εφαρμογές που μπορείτε να δείτε σε χρήστες μετά το jailbreak είναι και το Winterboard που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το κλασσικό theme της Apple με ένα της επιλογής τους.

8 Infinifolders

Ένα καλό tweak που δημιουργήθηκε από τον chpwn και κόβει τον περιορισμό των 12 εφαρμογών σε κάθε φάκελο που έχει βάλει η Apple είναι το Infinifolders. Μπορείτε να το βρείτε στο Cydia και κοστίζει €1.5.

7 MyWi

Το MyWi είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το WiFi της συσκευής σας και να φτιάξετε ένα hopspot. Μπορείτε να το βρείτε στο Cydia και κοστίζει €15.

6 My3G

Επίσης από τους developers του MyWi μπορούμε να δούμε το My3G μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το 3G σε διάφορες εφαρμογές που κανονικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο με WiFi, για παράδειγμα να κάνετε FaceTime κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο WiFi. Προσοχή όμως στην χρήση γιατί το 3G κοστίζει. Μπορείτε να το βρείτε στο Cydia και κοστίζει €3.

5 WiFi Sync

Δεν χρειάζεται πια να συνδέσετε την iOS συσκευή σας με USB καλώδιο για να κάνετε sync με το iTunes, απλά κατεβάστε την εφαρμογή του Wifi Sync στον υπολογιστή σας και στην συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται στο ίδιο WiFi δίκτυο. Το Wifi Sync μπορείτε να το βρείτε με μειωμένη τιμή στα €2.50 περίπου στο Cydia και σύντομα θα κυκλοφορήσει η έκδοση 2.0.

4 BiteSMS

Μια εφαρμογή που μπορεί άνετα να αλλάξει την εφαρμογή των μηνυμάτων του συστήματος με την προσθήκη πολλών καινούριων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας και την δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα που έρχονται χωρίς καν να μπούμε στην εφαρμογή των μηνυμάτων.

3 LockInfo

Με το LockInfo μπορείτε να δείτε στην LockScreen διάφορες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας. Μπορείτε να το βρείτε στο Cydia και κοστίζει €6.

2 Frash

Ακόμα και αν δεν έχει βγει η τελική του έκδοση, με αυτό μπορείτε να δείτε περιεχόμενα flash στο Safari.

1 MultiIcon Mover

Το MultiIcon Mover είναι ένα απλό tweak που σας επιτρέπει να οργανώσετε το SpringBoard εύκολα, όταν τα εικονίδια “τρέμουν”μπορούμε να επιλέξουμε πάνω από ένα και να τα μεταφέρουμε όλα μαζί.

Πολύ καλές εφαρμογές αλλά δεν είναι οι μόνες που μπορείτε να βρείτε στο Cydia. Εσείς για ποιο λόγο έχετε κάνει jailbreak την συσκευή σας;