Antennagate και iTunes Ping μέσα στο Top 10 των αποτυχιών τεχνολογίας του 2010

Το CNN πρόσφατα έφτιαξε μια λίστα με το Top 10 των προιόντων τεχνολογίας του 2010 τα οποία αποδείχτηκε ότι ήταν μεγάλες αποτυχίες. Το νούμερο 10 έχει πάρει το  iTunes Ping ενώ την πρώτη θέση έχει το Antennagate, όλη αυτή η ιστορία σχετικά με την κεραία του iPhone 4.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το iPhone 4 έχει πρόβλημα με την κεραία και δεν έχει την δυνατότητα για πολύ καλή λήψη του σήματος αυτό αρχικά ήταν κάτι που ακουγόταν συνεχώς όταν κυκλοφόρησε η συσκευή αλλά όπως με τον καιρό σταμάτησε. Σίγουρα σε αυτό βοήθησαν διάφορες τεχνικές software που ακολούθησε η Apple για να διορθώσει το πρόβλημα. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε μία λίστα το Top 10 των “Αποτυχιών της Τεχνολογίας” σύμφωνα με το CNN:

  1. ‘Antennagate’  iPhone 4
  2. 3-D TV
  3. Microsoft Kin
  4. Nexus One
  5. Facebook Privacy
  6. Google Buzz
  7. Gawker media sites hacked
  8. Content Farms
  9. Digg relaunch
  10. iTunes Ping

Με το Ping η Apple προσπάθησε να φέρει όλους τους iTunes χρήστες πιο κοντά δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιραστούν μεταξύ τους μουσικές απόψεις αλλά δυστυχώς αυτό απέτυχε όπως μπορούμε να δούμε, ακόμα και η ενσωμάτωση του facebook σε αυτό δεν θα έκανε όλους τους καλλιτέχνες να πάρουν μέρος. Λογικά θα δούμε πολύ περισσότερα στο Ping με το καινούριο έτος…

[ CNN ]