Οι developers του Angry Birds πιστεύουν ότι η πλατφόρμα της Apple είναι η καλύτερη για development

Ο Peter Vesterbacka CEO της Rovio πιστεύει πως η Apple θα παραμείνει το νούμερο ένα για τις mobile πλατφόρμες για αρκετό καιρό. Το Angry Birds είναι πολύ πιθανόν το πιο πετυχημένο παιχνίδι που υπάρχει στο App Store και έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια κόπιες.

Σε μια συνέντευξη ο Peter Vesterbacka έχει να πει μερικά πράγματα για το iOS και το Android. Ο ίδιος πιστεύει πως το iOS θα μείνει σαν κορυφαία πλατφόρμα mobile για αρκετό καιρό , και η ανάπτυξη του Android απαιτεί πολλές επιπλέον προσπάθειες διότι το περιεχόμενο με πληρωμή απλά δεν δουλεύει στο Android.

Η Apple θα είναι για πολύ καιρό η κορυφαία mobile πλατφόρμα από την πλευρά του developer επειδή έχουν καταφέρει να κάνουν αρκετά πράγματα σωστά. Γνωρίζουν τι κάνουν και έχουν του στόχους τους. Το Android αναπτύσσετε και μαζί με αυτό και η πολυπλοκότητα του. Ο κατακερματισμός της συσκευής δεν είναι το πρόβλημα αλλά γενικότερα το οικοσύστημα της Google. Υπάρχουν πολλά μοντέλα σε πολλά καταστήματα. Και το περιεχόμενο με πληρωμή απλά δεν παίζει στο Android.

Επίσης το Νοέμβριο η Rovio έπρεπε να απολογηθεί για τα προβλήματα που υπήρχαν εκείνο τον καιρό με τα Angry Birds στο Android. Ζήτησαν συγνώμη επειδή:

Παρ όλες τις προσπάθειες μας, καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την σωστή απόδοση του παιχνιδιού.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν διάφοροι που ονομάζουν το Angry Birds το Pac Man της νέας γενιάς παιχνδιών για φορητές συσκευές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Αngry Birds δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

[ AppleInsider ]