iPad 2, φήμες για τρεις διαφορετικές εκδόσεις και οθόνη σαν αυτή του Kindle

Σήμερα το πρωί η Digitimes μοιράστηκε περισσότερες εικασίες σχετικά με το iPad 2. Σύμφωνα με την δημοσίευση η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις iPad 2 το 2011 με συνδιασμό WiFi, CDMA και UMTS chips. Με βάση αυτά που αναφέρει η Digitimes η παραγωγή θα πρέπει να ξεκινήσει κοντά στην τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2011 με περίπου 500,00 έτοιμες να αποσταλλούν.

Οι πηγές δείχνουν ότι 60-65% από τις τρέχουσες αποστολές iPad είναι μοντέλα 3G και αυτό μας δείχνει ότι οι πελάτες προτιμούν τα μοντέλα που έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο internet, παρόλα αυτά η Apple σκοπεύει να δουλέψει μαζί με διάφορους παρόχους έτσι ώστε να προσφέρει πολλές περισσότερες λύσεις για το iPad 2 για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς.

Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσει ότι το 3G μοντέλο ακόμα και αν βγήκε αργότερα από ότι το κανονικό iPad με το WiFi, είναι αυτό που προτιμούν περισσότερο οι χρήστες. Όλα αυτά γιατί παρέχει έναν τρόπο να παραμένουμε συνδεδεμένοι στο δίκτυο χάρη στην ενσωματωμένη SIM του που μας δίνει την δυνατότητα να μην πρέπει να ψάξουμε να βρούμε κάποιο hotspot ή jailbroken iPhones που να τρέχουν κάποιο λογισμικό όπως το MyWi για ασύρματο tethering.

Η Digitimes αναφέρει επίσης ότι η Apple δουλεύει πάνω στην επόμενη οθόνη του iPad 2 που θα μοιάζει με αυτή του Amazon Kindle:

Εκτός από τις ασύρματες λειτουργίες η Apple δουλεύει επίσης για να δυναμώσει την οθόνη του iPad 2 με διάφορους τρόπους θεραπείας που δεν θα επιτρέπουν τις μουτζούρες (δαχτυλιές κτλ) και τις αντανακλάσεις έτσι ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Kindle της Amazon και να τραβήξει ακόμα περισσότερους αγοραστές.

Οι αποστολές του iPad 2 μπορεί να φτάσουν τις 40 εκατομμύρια μονάδες το 2011. Επίσης σήμερα το γιαπωνέζικο blog Macotakara αναφέρει ότι το iPad 2 θα κυκλοφορήσει με αναβαθμισμένο design ίδιο με αυτό της τελευταίας γενιάς του iPod touch.

[ MacStories ]