Πολυτελές γιοτ με iPad χειρισμό

Τα σούπερ γιοτ της Solemates δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να χειριστούν διάφορα στην καμπίνα πλοήγησης με ένα iPad.

Αυτά τα γιοτ που κοστίζουν $600,000 στην πραγματικότητα και έρχονται με ενσωματωμένες τεχνολογίες που θα επιτρέπουν στους επιβάτες, στο προσωπικό και στον καπετάνιο να μπορούν να χειριστούν  τους παράγοντες της διασκέδασης, το σύστημα κλιματισμού, την φωτεινότητα  και να μπορούν να κλείσουν ακόμα και τις περσίδες στις καμπίνες τους ή απλά να καλέσουν κάποιον από το πλήρωμα για να παραγγείλουν κάποιο cocktail.

Φυσικά όλα αυτά αφορούν αυτούς που έχουν iPad και την οικονομική άνεση να ταξιδέψουν με ένα από αυτά τα σούπερ γιοτ.

Αλλά υπάρχει και η λύση εφόσον έχουμε τα χρήματα και δεν έχουμε το iPad, εφόσον ο καπετάνιος θα μας δώσει ένα μόλις μπούνε σε ένα από αυτά τα Solemates.

Το εσωτερικό, που σχεδιάστηκε από τον Glade Johnson, συνδυάζει κομψότητα, ακριβά ξύλα και υφάσματα με σύγχρονες κομψές γραμμές σε μια παλέτα με ήρεμους τόνους της γης. Το σαλόνι του κύριου και το ανώτερου καταστρώματος είναι γεμάτα με φυσικό φως και προσφέρουν εντυπωσιακούς χώρους για επίσημα δείπνα ή απλά γεύματα και διασκέδαση. Η ηλιόλουστη βεράντα διαθέτει τραπεζαρία και ένα σαλόνι το οποίο βρίσκεται γύρω από ένα τζακούζι. Ένα σύστημα disco και το σύστημα φωτισμού το μετατρέπει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

[ MacStories ]