The Secret of Mana: διαθέσιμο με 25% έκπτωση | AppStore

Ο κλασσικός RPG τίτλος Secret of Mana της Square Enix διατίθεται στο App Store με 25% έκπτωση έως τις 5 Ιανουαρίου 2011.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 407949800]

Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία το 1993 και είχε ένα καινοτόμο σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο και θαυμάσιες περιοχές για εξερεύνηση. Συνεχίζει έως και σήμερα να ξεχωρίζει ανάμεσα από άλλους RPG τιτλους για το απρόσκοπτο χειρισμό του που αρχάριοι και βετεράνοι μπορούν να απολαύσουν.

iPhone Screenshot 3

Ένα από τα αξέχαστα στοιχεία της σειράς Mana είναι το μενού εντολών σε σχήμα δαχτυλιδιού το οποίο εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού επιτρέποντας στους παίχτες να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα, να αλλάξουν όπλα και γενικά μια ποικιλία άλλων δράσεων. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κατέστησε τον τίτλο τόσο γνωστό και έκτοτε εφαρμόστηκε σε πάρα πολλούς άλλους του συγκεκριμένου είδους.

iPhone Screenshot 4

Παίζεται τον ρόλο του Randi και των 2 συντρόφων του Primm και Popoi σε μια περιπέτεια σε όλο τον κόσμο. Σε αυτήν την επική ιστορία εσείς καλείστε να πολεμήσετε ενάντια στην αυτοκρατορία και να την αποτρέψετε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της μυστικής δύναμης του Mana. Εξοικειωθείτε με τα 8 στοιχεία τα οποία ασκούν τις δυνάμεις της ίδιας της φύσης.

Το παιχνίδι Secret of Mana είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.