sn0wbreeze, έρχεται σύντομα η καινούρια έκδοση που θα μπορεί να διατηρήσει το baseband

Πρόσφατα ο iH8sn0w ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι έρχεται μια καινούρια έκδοση για το sn0wbreeze η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες που θέλουν να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους να διατηρήσουν το firmware του baseband.

Με αυτή την καινούρια δυνατότητα σε αυτό το πρόγραμμα που είναι και το μοναδικό πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει custom firmware σε windows δεν θα αναβαθμίζει το baseband της συσκευής μας αν θέλουμε να κάνουμε jailbreak και ξεκλείδωμα σε αυτή, αλλά αντίθετα θα διατηρήσει το baseband firmware για να μπορεί να είναι συμβατό με τρέχουσα έκδοση ultrasn0w και με την καινούρια έκδοση του redsn0w όταν κυκλοφορήσει.

Με αυτό τον τρόπο ακόμα και οι χρήστες με iPhone 3GS ή ακόμα και iPhone 4 που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό θα μπορούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους και θα μπορούν να έχουν untethered jailbreak και unlock. Ακόμα δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της καινούριας έκδοσης του sn0wbreeze αλλά όταν θα έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.