Κυκλοφόρησε το redsn0w 0.9.7 beta 2 & beta 3 για Untethered Jailbreak σε iOS 4.2.1

H Dev Team κυκλοφόρησε πριν λίγο το καινούριο redsn0w 0.9.7 beta 2 και λίγο αργότερα το beta 3 τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πραγματοποιήσουμε το “εναλλακτικό σχέδιο” με το οποίο μπορούμε να έχουμε untethered jailbreak με iOS 4.2.1 σε iPhone4, iPhone 3GS, iPod touch 4G και iPad.

Η καινούρια έκδοση redsn0w 0.9.7 beta 2 διορθώνει όλα τα crash των Apple εφαρμογών ενώ με την αναβάθμιση σε beta 3 διορθώνονται αρκετά προβλήματα σχετικά με τις εφαρμογές που τρέχουν στο background όπως αυτές για media, για παράδειγμα το iPod καμία όμως από αυτές τις δύο beta δεν διορθώνει το πρόβλημα της beta 1 με το bluetooth. Την τελευταία έκδοση 0.9.7 beta 3 μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Όπως περιμέναμε από την DevTeam σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε μια καινούρια beta έκδοση για το redsn0w η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για Mac. Με αυτή μπορούμε να μπορούμε να κάνουμε διάφορες δοκιμές και φυσικά γίνονται ήδη από πάρα πολλούς χρήστες που μόλις ολοκληρωθούν θα κυκλοφορήσει η καινούρια έκδοση του redsn0w και για Windows. Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate. Στο Twitter μπορούμε να ακολουθήσουμε τον λογαριασμό @redsn0w_testers για διάφορες ανακοινώσεις, προβλήματα ή νέα που θα αναφέρουν σχετικά με αυτό.

Δεν συστήνουμε αυτή την λύση ακόμα εφόσον περιέχει διάφορα προβλήματα όπως μπορούμε να δούμε και στο blog της DevTeam στο οποίο γράφουν για αυτά.