Antid0te, ένα addon που θα αυξήσει την ασφάλεια των jailbroken συσκευών!

Λίγο καιρό πριν αναφέραμε το Antid0te σαν ένα καινούριο εργαλείο για Jailbreak που δημιουργήθηκε από τον Stefan Esser και έπρεπε να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων. Οι πληροφορίες ήταν λίγες σχετικά με αυτό και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τι ακριβώς είναι το  Antid0te.

Ας αρχίσουμε λέγοντας ότι δεν πρόκειται για ένα καινούριο εργαλείο για Jailbreak. Για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε την DevTeam ή τον Comex.

Το Antid0te θα είναι απλά μια πρόσθετη επέκταση (addon) που θα γίνετε εγκατάσταση μετά το jailbreak και θα περιέχει πολλά μικρά προγράμματα και εργαλεία που θα κάνουν το Jailbreak πιο ασφαλές. Πρόκειται για μια βιβλιοθήκη ASLR που δεν θα επιτρέπει την διείσδυση μέσα στο σύστημα της iOS συσκευής μας.

Το βοήθημα αυτό θα έπρεπε να κυκλοφορήσει μέχρι 24 Δεκεμβρίου αλλά εξαιτίας των καθυστερήσεων της DevTeam και του Comex ακόμα και το Antid0te θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτή την χρονιά ή αμέσως μετά από την κυκλοφορία του καινούριου εργαλείου που θα κυκλοφορήσει για Jailbreak. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Antid0te  μπορείτε να διαβάσετε το επίσημο website.

[ iSpazio ]