Κυκλοφόρησε το redsn0w 0.9.7b1 για δοκιμές σε iOS 4.2.1 Untethered

H Dev Team κυκλοφόρησε πριν λίγο την καινούρια έκδοση του redsn0w 0.9.7b1 με την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πραγματοποιήσουμε το “εναλλακτικό σχέδιο” με το οποίο μπορούμε να έχουμε untethered jailbroken με iOS 4.2.1 σε iPhone4, iPhone 3GS, iPod touch 4G και iPad.

Όπως περιμέναμε από την DevTeam σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε μια καινούρα beta έκδοση για το redsn0w η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για Mac. Με αυτή μπορούμε να μπορούμε να κάνουμε διάφορες δοκιμές και φυσικά γίνονται ήδη από πάρα πολλούς χρήστες που μόλις ολοκληρωθούν θα κυκλοφορήσει η καινούρια έκδοση του redsn0w και για Windows. Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate. Στο Twitter μπορούμε να ακολουθήσουμε τον λογαριασμό @redsn0w_testers για διάφορες ανακοινώσεις, προβλήματα ή νέα που θα αναφέρουν σχετικά με αυτό.

Δεν συστήνουμε αυτοί την λύση ακόμα εφόσον βρίσκετε στην έκδοση beta 1 γιατί μπορεί να περιέχει διάφορα προβλήματα όπως μπορούμε να δούμε και στο blog της DevTeam στο οποίο γράφουν για προβλήματα που εμφανίζονται στο bluetooth όπως και διάφορα κολλήματα στο SpringBoard.