UNO HD, Η επιλογή της Apple για Παιχνίδι της εβδομάδας (iPad)

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα επιτυχημένο παιχνίδι για το iPad που έχει τις καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες για να γίνει ευρύτερα γνωστό στους χρήστες του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Παιχνίδι της εβδομάδας” και η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι το παιχνίδι UNO HD.

Τώρα μπορείτε να παίξετε το δημοφιλές παιχνίδι με κάρτες στην καλύτερη ανασχεδίαση που έγινε ποτέ! Μαζευτείτε με τους φίλους σας γύρω από ένα τραπέζι χρησιμοποιώντας απλά ένα iPad χάρη στην One Device Multiplayer δυνατότητα που έχει το UNO.

[app 364368518]

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

Κλασσικό παιχνίδι με κάρτες

  • Το νούμερο ένα παιχνίδι καρτών για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, με κανόνες τους οποίους ο καθένας μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα!
  • Όλες οι γνωστές δυναμικές κάρτες είναι εδώ: Wild, Reverse, Draw 2 και οι υπόλοιπες!

Μοναδικά multiplayer modes

  • Παίξτε multiplayer με ακόμα άλλους 3 φίλους σας είτε μαζεμένοι γύρω από ένα iPad ή ο καθένας από την συσκευή του και μέσω ενός τοπικού WiFi.
  • Εφόσον το παιχνίδι υποστηρίζει και το GameloftLIVE! μπορείτε να παίξετε online με διάφορα άτομα μέσω της σύνδεσης WiFi.

Τροποποιήστε το παιχνίδι

  • Το παιχνίδι μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τους κανόνες και να ανακαλύψουμε πολλούς καινούριους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε UNO, UNO 7-0, Πρόκληση UNO και “Jump in”.
  • Περάστε όλες τις δύσκολες προκλήσεις στο Tournament mode για ν κερδίσετε όλα τα βραβεία και να ξεκλειδώσετε μέχρι και 8 πολύχρωμα θέματα για να δώσετε στο παιχνίδι ένα διαφορετικό στυλ.

Ετοιμαστείτε να πείτε “UNO” στο iPad σας!

Το UNO HD είναι συμβατό με το iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.