Η εφαρμογή Camera+ πούλησε 500.000 κόπιες σε μόνο δύο μέρες!

Η καινούρια έκδοση της  Camera+ έκανε ένα νέο ρεκόρ αφού μόνο σε δύο μέρες που βρίσκεται μέχρι στιγμής στο App Store η φανταστική αυτή εφαρμογή φωτογραφίας πούλησε 500.000 κόπιες!

Τα αποτελέσματα αυτά είναι εκπληκτικά, εφόσον είναι αρκετά δύσκολο για μία εφαρμογή του App Store ένας τέτοιος αριθμός από κόπιες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το Angry Birds βρίσκετε πρώτο στο Αμερικάνικο chart των top paid εφαρμογών ενώ στο Ελληνικό βρίσκεται πρώτο το Jenga, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Angry Birds και στην πέμπτη θέση το Camera+.

Ελλάδα

Αμερική

Όπως έχουμε αναφέρει από την στιγμή που κυκλοφόρησε, η εφαρμογή Camera+ αναβαθμίστηκε με την επιστροφή της στο App Store και έχει πολλές βελτιώσεις στο interface, στις λειτουργίες της και το καλύτερο είναι ότι προσφέρεται για μικρό χρονικό διάστημα από € 1.59 που είναι η κανονική της τιμή μόνο με € 0.79.

[app 329670577]

Αν και δεν μου αρέσει να προτείνω και να προσπαθώ να πίσω για αγορές εφαρμογών, θα το κάνω για την συγκεκριμένη εφαρμογή! Δείτε το video στην συνέχεια, η εφαρμογή Camera+ είναι απλά απίθανη!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjsfjViH61U[/youtube]

Εσείς έχετε βρει άλλες εφαρμογές με θέμα την φωτογραφία στο App Store τις οποίες πιστεύετε πως πρέπει να αναφέρουμε;

[ taptaptap ]