Gameloft Advent Calendar – 23 Δεκεμβρίου, η έκπληξη της ημέρας

Η Gameloft συνεχίζει τις Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της στις οποίες κάθε μέρα θα έχουμε την δυνατότητα για κάποια παιχνίδια δωρεάν ή άλλα με μειωμένη τιμή ή ακομά και για κάποια στοιχειά καινούριων παιχνίδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσεουν σε λίγο καιρό στο App Store. Ας δούμε σήμερα ποια είναι η έκπληξη της ημέρας.


Όσον αφορά την χθεσινή έκπληξη της Gameloft, δεν αναφέραμε κάτι γιατί αφορούσε μόνο τις Android συσκευές. Για σήμερα η έκπληξη της Gameloft αφορά όλους τους χρήστες του GameloftLive! της υπηρεσίας αυτής που μας επιτρέπει να παίζουμε online με τους φίλους μας διάφορα παιχνίδια της Gameloft, να μοιραστούμε τις βαθμολογίες μας και άλλα.

Για να αποκτήσουμε το σημερινό δώρο της Gameloft θα πρέπει να κάνουμε login στο GameloftLive! από την συσκευή μας και να πάμε στο μενού Account πατώντας πάνω στο όνομα του λογαριασμού μας μετά Edit και τέλος Avatar εκεί θα δούμε την έκπληξη που είναι μερικά NOVA 2 Avatars.

Πηγαίνοντας στο λογαριασμό σας στο Facebook μπορείτε επίσης να κερδίσετε αυτά τα avatars μέσα από την επίσημη σελίδα GameloftLive! στο Facebook.

Ραντεβού πάλι εδώ αύριο για να δούμε πια θα είναι η καινούρια έκπληξη της Gameloft..