Financial Times: Steve Jobs, το πρόσωπο της χρονιάς

H εμπορική εφημερίδα Financial Times ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επιλέξει τον CEO της Apple, Steve Jobs ως “Πρόσωπο της Χρονιάς” για το 2010, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βραβείο για την εταιρεία και τον ηγέτη της που έχουν δει αξιοσημείωτη επιτυχία την τελευταία δεκαετία.

Ο Steve Jobs είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλές επιτυχίες αυτή την χρονιά και ειδικά με την κυκλοφορία του iPad αξίζει να έχει αυτό τον τίτλο. Ο βασικός λόγος που του αξίζει αυτός ο τίτλος είναι από την αρχική του απόφαση για την κυκλοφορία του iPad μιας συσκευής που βρίσκεται ανάμεσα σε notebooks και σε smartphones και θα κάνει τους χρήστες να ξεχάσουν το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και τα παράθυρα.

Η αγγλική εφημερίδα ψάχνει επίσης την ιστορία της Microsoft και μιλά για διάφορα χτυπήματα που συνεχίζει να δέχεται η Microsoft από τις multi-touch συσκευές της Apple. Αναγνωρίζει όμως ότι η πρώην εταιρία του Bill Gates ήταν αυτή που πρώτη πριν δέκα χρόνια έδειξε ενδιαφέρον για τα tablets, δυστυχώς όμως για την χρήση τους επέλεξε το stylus.

Η Financial Times συνεχίζει το άρθρο της με την ζωή του Steve Jobs στην Apple μέχρι σήμερα και μπορείτε να το διαβάσετε όλο (στα αγγλικά) στην επίσημη ιστοσελίδα της.

MacRumors ]