Ήρθε ο Χειμώνας (σχεδόν) και με αυτή την καταπληκτική εφαρμογή snowreport.gr μπορείτε να βρείτε ότι πληροφορίες χρειάζεστε για μια χειμωνιάτικη εξόρμηση.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 407964310]

Επίσημη περιγραφή

H εφαρμογή του Snow Report παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια χειμωνιάτικη εξόρμηση στα χιονοδρομικά της Ελλάδας, ενημερώνοντας σας για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα.

Δείτε τις προγνώσεις του καιρού για όλα τα χιονοδρομικά και ζωντανά από Snow Cams πανοραμικές εικόνες απευθείας από τις πίστες.

Ειδικότερα, η εφαρμογή περιλαμβάνει προγνώσεις έως 2 ημερών για τη θερμοκρασία και τους ανέμους, ενώ παράλληλα σας ενημερώνει για τα επίπεδα χιονιού στη κορυφή και τη διαθεσιμότητα κάθε χιονοδρομικού κέντρου τη συγκεκριμένη μέρα.

Επίσης, με το Snow Report μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τα μέρη ενδιαφέροντος όπως ξενοδοχεία, studios, σχολές και καταστήματα ενοικίασης.

Τέλος, Snow Report είναι παρόν και στη Κύπρο δίνοντας σας πληροφορίες και προγνώσεις για το μοναδικό χιονοδρομικό της Κύπρου.

Η εφαρμογή snowreport.gr περιέχει Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch και iPad και απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο.