iRip 2 κυκλοφόρησε για Mac!

Αρκετό καιρό πριν αναφέραμε μια εφαρμογή την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε τα περιεχόμενα από οποιαδήποτε iOS συσκευή. Σήμερα έγινε διαθέσιμη η καινούρια έκδοση της εφαρμογής iRip και στη συνέχεια μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες.

Όπως και με την προηγούμενη έκδοση έτσι και με το iRip 2 μπορείτε να μεταφέρεται το περιεχόμενα από οποιαδήποτε iOS συσκευή στο Mac σας.

Μεταφέρετε τα πάντα

Μεταφέρετε την μουσική σας και οτιδήποτε άλλο από το iPod ή το iPhone σας στο Mac σας. Αν έχετε χάσει την συλλογή media από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να την επαναφέρετε από την συσκευή σας με το iRip 2 και τον βοηθό συγχρονισμού του.

Videos, φωτογραφίες, ringtones όπως κα βιβλία

Το iRip 2 δεν είναι μόνο για την μουσική σας. Μεταφέρετε τις playlists, τις ταινίες, τα TV Shows, τα podcasts, τις φωτογραφίες, τα ringtones, τα audiobooks και τα ebooks σας. Αντιγράψτε τα αρχεία ένα-ένα ή όλα μαζί είτε στο iTunes σας ή στο desktop σας για εύκολη αρχειοθέτηση.

Πλοήγηση, προεπισκόπηση και αναπαραγωγής

Η εφαρμογή iRip 2 δεν είναι μόνο για μεταφέρετε και να αντικαταστήσετε τα media σας, επίσης σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε και να κάνετε προεπισκόπηση στα περιεχόμενα του iPod ή του iPhone. Ακόμα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την μουσική, να δείτε τις φωτογραφίες σας και το video σας που βρίσκονται μέσα στην συσκευή σας.

Μπορείτε να κατεβάσατε την εφαρμογή iRip 2 από εδώ. Και η τιμή της είναι $ 24.95 (περίπου € 19).