ATH Airport, η επίσημη εφαρμογή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών | AppStore

Μια καινούρια εφαρμογή που έκανε την εμφάνιση της στο App Store είναι και αυτή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ” Ελευθέριος Βενιζέλος”.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 407929421]

Επίσημη περιγραφή

ATH Airport είναι η επίσημη iPhone εφαρμογή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ‘’ Ελευθέριος Βενιζέλος’’. Ενημερωθείτε για τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν, πλοηγηθείτε στα καταστήματα, βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο και πολλά άλλα, μέσα από το iPhone σας. Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ειτε ως επιβάτες είτε ως επισκέπτες.

  • Αφίξεις – αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο

Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την πτήση σας, τη στιγμή που εσείς θέλετε. Απλά εισάγετε τον αριθμό της πτήσης σας ή της αεροπορικής σας εταιρείας ή τον προορισμό σας στο πλαίσιο αναζήτησης. Αυτή η υπηρεσία απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  • Πρόγραμμα πτήσεων

Αναζήτηση όλων των πτήσεων που εκτελούνται από και προς το αεροδρόμιο ‘’ Ελευθέριος Βενιζέλος’’.

  • Πρόσβαση

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με αυτοκίνητο, λεωφορείο, μετρό ή ταξί.

  • Στάθμευση

Λήψη πληροφοριών σχετικά με τις επιλογές των χώρων στάθμευσης, αλλά και υπολογισμός κόστους με τη χρήση του «υπολογιστή κόστους στάθμευσης».

  • Πληροφορίες Αερολιμένα

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις αεροπορικές εταιρείες, τα καταστήματα μας και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, μπορείτε να την βρείτε στο App Store, είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.