Η εφαρμογή The Daily, ένα καινούριο σύστημα πληρωμής στο iTunes και το iOS 4.3 μπορεί να κυκλοφορήσουν στις 17 Ιανουαρίου (Updated)

Η εφημερίδα The Daily που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Apple για αποκλειστική χρήση σε ηλεκτρονικές συσκευές ακούστηκε ξανά αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του All Things Digital η κυκλοφορία της εφαρμογής είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο.

Τα πιο μεγάλα νέα όμως είναι σχετικά με το τι κρύβετε πίσω από την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της The Daily. Πρόκειται για το καινούριο σύστημα πληρωμής και εγγραφής που θα ενσωματωθεί στο App Store. Με αυτή την μέθοδο θα έχουμε την δυνατότητα να λαμβάνουμε καθημερινά αναβαθμίσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές και οι πληρωμές θα γίνονται αυτόματα μηνιαία ή εβδομαδιαία τραβώντας τα χρήματα από την κάρτα που έχετε δηλώσει στο iTunes.

Όπως δείχνουν τα πράγματα είναι απίθανο να δούμε κάποιο Apple Event μέχρι στις 6 Ιανουαρίου και είναι πολύ πιθανόν να δούμε κάποιο εκείνες τις μέρες στο οποίο θα μάθουμε περισσότερα για το Mac App Store και φυσικά για την εγγραφή/πληρωμή διαφόρων εφαρμογών του App Store όπως αυτή της  The Daily. Θα σας κρατάμε ενήμερους!

Update

Πολλές έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι την άφιξη της The Daily θα δούμε στις 17 Ιανουαρίου και για να προσθέσουμε μια καινούρια εγγραφή είναι πολύ πιθανό ο χρήστης να πρέπει να κάνει αναβάθμιση στο firmware, οπότε μπορεί την ίδια μέρα να κυκλοφορήσει και το iOS 4.3.

[ MacStories ]