Δεν θα δούμε έκπτωση στο Infinity Blade!

Σε μια εβδομάδα από τώρα λογικά θα λήξουν οι διάφορες προσφορές που υπάρχουν στο App Store από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Κάποιοι χρήστες ρώτησαν τον αντιπρόεδρο της Epic Games, Mark Rein αν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί πληρωμή για το επόμενο update.

Συγκεκριμένα ο Mark Rein είπε:

Δεν πρόκειται να μειώσουμε την τιμή του παιχνιδιού τώρα και να πάμε αντίθετα με όλους τους χρήστες που το απόκτησαν με €4.99 και αυτό μόνο για λίγες εβδομάδες και μετά αν ανεβάσουμε πάλι την τιμή. Προτιμούμε να μην μειώσουμε την τιμή του παιχνιδιού και να προσθέτουμε σε αυτό καινούριο περιεχόμενο δωρεάν δίνοντας του ακόμα μεγαλύτερη αξία. Σχετικά με τα καινούρια περιεχόμενα, κάποια έχουν σταλεί στην Apple και περιμένουμε έγκριση για αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δούμε με το νέο έτος.

[app 387428400]

Αυτό που θα έπρεπε να γίνει κατά την γνώμη μας είναι να κυκλοφορήσει το update όπου θα μπορούμε να παίξουμε online mulitplayer με άλλους χρήστες παγκόσμια. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί δωρεάν και απίστευτο update/δώρο για τους καινούριους αλλά και τους καινούριους παίκτες του παιχνιδιού.

[ iSpazio ]