Chillingo 12 ημέρες με προσφορές Χριστουγέννων – 16 Δεκεμβρίου

Οι εκπλήξεις αυτής της χρονιάς δεν σταματάνε, και η Chillingo ξεκίνησε το δικό της advent calendar πριν λίγο, στο οποίο για δώδεκα μέρες θα προσφέρει παιχνίδια δωρεάν ή με μειωμένες τιμές. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε την σημερινή έκπληξη.

Η έκπληξη της ημέρας από την Chillingo είναι η παρουσίαση τριών καινούριων παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στο App Store για το iPhone και το iPad. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια και τα link τους.

[app 399783993]

Το TxT Fighter είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι που μονομαχούμε με τους φίλους μας μέσω κειμένου και επειδή υποστηρίζει το  Game Center μπορούμε να παίζουμε ατελείωτες ώρες με τους γνωστούς μας όπου και αν βρίσκονται.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 403750954]

Το Neon Battle HD είναι ένα παιχνίδι για το iPad που έχει φανταστικά HD γραφικά παρά το ρετρό στυλ του, και φυσικά και αυτό υποστηρίζεται από το Game Center.

iPad Screenshot 1 iPad Screenshot 2iPad Screenshot 3

[app 400687288]

Tο τρίτο παιχνίδι είναι το Penguin Ninja Rampage, ένα παιχνίδι με 2D γραφικά στο οποίο έχουμε έναν ninja πιγκουίνο και πρέπει να ελευθερώσουμε όλους τους ομήρους. Και πάλι πλήρης υποστήριξη με το Game Center και αρκετά αστείο gameply.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

Μην ξεχάσετε να έρθετε πάλι αύριο για την επόμενη προσφορά της Chillingo.