Έρχεται την επόμενη εβδομάδα το πρώτο update για το Infinity Blade!

Το Infinity Blade είναι ένα παιχνίδι που έχει ένα πρόβλημα, πρέπει να το μισήσεις ή να το αγαπήσεις. Πολλοί λατρεύουν τα γραφικά του, την απλότητα του και τον χειρισμό του, αλλά από την άλλη πολλοί παραπονιούνται σχετικά με την ελευθερία κίνησης, τις επαναλήψεις των ενεργειών και φυσικά το γεγονός ότι υπάρχουν απίστευτα γραφικά αλλά ελάχιστο gameplay.

[app 387428400]

Φαίνεται ότι ο καθένας έχει την άποψη του και η άποψη της πλειοψηφίας είναι ότι το παιχνίδι δεν περνάει απαρατήρητο.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το πρώτο update αυτού του αριστουργήματος, που θα περιέχει πέντε καινούρια όπλα, πέντε καινούρια κράνη, πέντε καινούριες ασπίδες και καινούρια πανοπλία, ότι ακριβώς χρειάζεστε αν θέλετε να φτάσετε στο level 45.

Μαζί με όλα αυτά θα δούμε και έναν καινούριο εχθρό που ονομάζεται Marrow Fiend και όπως καταλάβατε είναι αυτός στην παραπάνω εικόνα, το πρόσωπο του φυσικά είναι κάτι που δεν μπορούμε (ακόμα) να δούμε.

Επίσης σε αυτό το update θα δούμε πολλές καινούριες τοποθεσίες τις οποίες θα πρέπει να εξερευνήσουμε, θα μάθουμε περισσότερα για τον God King και θα δούμε καινούριους εχθρούς για αυτούς που είναι ήδη αρκετά εξοικειωμένοι με το παιχνίδι.

Αλλά σχετικά με το Multiplayer mode που θα μας δώσει την δυνατότητα να προκαλούμε τους φίλους μας σε μονομαχία είναι κάτι που δεν θα δούμε σε αυτό το update και οι developers επίσης δεν έχουν δώσει ακριβή ημερομηνία ακόμα.

Επλίζουμε να δούμε mulitplayer mode με την έναρξη της καινούριας χρονιάς…

[ Joystiq ]