Favorites, για γρήγορες κλήσεις | App Store

Είναι μια εφαρμογή που έπεσε στα χέρια μας εδώ και λίγες μέρες και κάνει πολύ εύκολη αλλά και αλλάζει την χρήση των αγαπημένων στις επαφές σας. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τα αγαπημένα για “γρήγορη” κλήση, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε scroll στην λίστα με όλες τις επαφές μας.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 294328675]

Η εφαρμογή ονομάζεται Favorites και υπάρχει εδώ και μερικούς μήνες στο App Store. Η εφαρμογή της Instinctive Code είναι μια απλή εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε “συντομεύσεις” για 16 από τις επαφές σας οι οποίες θα εμφανίζονται μπροστά σας με το που ανοίγετε την εφαρμογή έτσι ώστε να κάνετε γρήγορα κλήση μόνο μέ 2 tap.

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Απλά ανοίγετε την εφαρμογή όταν θέλετε να καλέσετε μια από τις επαφές σας. Οι επαφές σας εμφανίζονται ακριβώς σαν να είναι εικονίδια (εφαρμογών) πάνω στο SpringBoard σας και χρησιμοποιουν για εικονίδιο την κάθε φωτογραφία της επαφής σας. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε επαφές με το + που βρίσκεται στην πάνω γωνία. Επίσης αν δεν σας αρέσει το μαύρο background μπορείτε να το αλλάξετε με το wallpaper που χρησιμοποιείται και στην homescreen σας ή οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία θέλετε.

Στις ρυθμίσεις (το γραναζάκι) κάτω αριστερά μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις, που από εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε αν θέλετε να εμφανίζονται τα εικονίδια των επαφών σας με το όνομα της επαφής από κάτω ή όχι και διάφορες άλλες ρυθμίσεις που είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε και να φτιάξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να αλλάξετε την προεπιλεγμένη χρήση του tap σε κάθε επαφή από κλήση σε SMS ή να επιλέξετε το διπλό tap για την κλήση της κάθε επαφής ή και την ταχύτητα που θα κάνετε το tap (το χρόνο που θα απέχει το ένα από το άλλο).

Πολύ καλή εφαρμογή ειδικά αν οδηγείται συχνά μηχανή ή αυτοκίνητο, λύνει τα χέρια!

Η εφαρμογή Favorites είναι συμβατή με το iPhone και απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο.