Έρχονται Cydia vinyl skins για τις iOS συσκευές;

Σύμφωνα με το iEnthusiast, που όπως ισχυρίζεται βρήκε ένα thread στο ModMyI, ο Jay Freeman (δημιουργός του  Cydia) πρόκειται να μπει στον τομέα της μορφοποίησης των iOS συσκευών.

Εφόσον αυτό δεν έχει ακουστεί ακόμα από τον ίδιο δεν γνωρίζουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, το thread στο ModMyI όμως έχει ήδη λάβει επαλήθευση από τον ίδιο τον Jay Freeman σύμφωνα με αυτή του την κίνηση.

Τα νέα ξεκίνησαν από την στιγμή που ο δημιουργός του Cydia προσέλαβε τον Patrick J. Dietzen στον τομέα του Business Development, ο οποίος αυτή την στιγμή εργάζεται πάνω σε μια υπηρεσία που θα επιτρέπει τους χρήστες να αγοράζουν vinyl skins (αυτοκόλλητα) για να ταιριάζει η συσκευή μας στο theme του Cydia που έχουμε επιλέξει.

Συγκεκριμένα ο Patrick J. Dietzen έιπε:

Σύντομα θα αρχίσουμε την κυκλοφορία skins στην αγορά για όλες τις iOS συσκευές. Θα θέλαμε να δώσουμε στις συσκευές των χρηστών την δυνατότητα να ταιριάζουν με τα themes που υπάρχουν στο Cydia. Αυτά τα skins θα δώσουν την δυνατότητα στους κατόχους να αλλάξουν και την εξωτερική εμφάνιση των συσκευών τους έτσι ώστε να μοιάζει με την εσωτερική. Τα skins αυτά θα κατασκευαστούν από vinyl την εταιρία 3M και θα ταιριάζουν απόλυτα στις συσκευές σας. Επίσης θα μπορείτε να τις αφαιρέσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής τους και να την αλλάζουν όποτε αυτοί επιθυμούν.

Εφόσον μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.

[ Razorianfly ]