WikiLeaks, διέρευσαν περισσότερα από 140,000 emails που αφορούν τον Steve Jobs

Σύμφωνα με αναφορά που έγινε από το site MacStories, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην σελίδα Scoopertino αναφέρει ότι τα WikiLeaks έφεραν στην επιφάνεια περισσότερα από 140000 emails που αναφέρονταν προς τον πρόεδρος της Apple, τον Steve Jobs.

Δεν θα θέλαμε να πιστεύουμε πως έχει γίνει κάτι τέτοιο και ούτε βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για αυτό και όπως καταλαβαίνουμε επειδή αναφερόμαστε στον Steve Jobs τα περισσότερα από θα είχαν απλές λέξεις όπως Ναι ή Όχι, εφόσον συνήθως αυτές είναι οι απαντήσεις που δίνει. Και όντως ένα μικρό review σε αυτά δείχνει πως το 88% των email περιέχουν λιγότερες από τρεις λέξεις και το 84% από αυτά έχουν μόνο την λέξη “Όχι”.

Το πιο αστείο από αυτά φυσικά ήταν  η απάντηση του Jobs στον Πάπα Benedict XVI της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας, όταν αυτός αγόρασε τον Αύγουστο ένα iPod Touch για τον γιο του πριν αυτό κυκλοφορήσει, και του έστειλε email ζητώντας του να κάνει χάρη ο ένας δικτάτορας στον άλλο. Σε αυτή την περίπτωση ο Steve θα είχε φυσικά απαντήσει με περισσότερες από μία λέξεις αλλά απαντάει όπως αυτοί γράφουν με ένα “Hell no”.

Φυσικά όπως μας αναφέρει το site MacStories, πρόκειται απλά για μια φάρσα του site Scoopertino, το οποίο αναφέρει μόνο ότι δεν έχει σχέση με Apple προϊόντα.

[ MacStories & iSpazio ]