iTunes 12 Days of Christmas, 12 μέρες. 12 δωρεάν downloads.

Όπως κάθε χρονιά από το 2008, η Apple έχει μια Χριστουγεννιάτικη προώθηση προιόντων μέσα από το iTunes Store. Κάθε μέρα από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν φανταστικές επιλογές από μουσική, μουσικά video, εφαρμογές, βιβλία, TV shows (όχι στην Ελλάδα) και μία ταινία (όχι στην Ελλάδα) εντελώς δωρεάν από το iTunes. Μπορείτε να επισκεφτείτε την αγγλική έκδοση του site που δεν ήταν διαθέσιμο μέχρι σήμερα.

Για να έχετε ειδοποίηση για τις καθημερινές προωθήσεις θα πρέπει να εγγραφείτε στο newsletter στο επίσημο website. Η Apple πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει μια επίσημη εφαρμογή για το iPhone που με push notification θα μας ειδοποιεί καθημερινά στις συσκευές μας αυτές τις 12 μέρες για τις καθημερινές προσφορές. Υπάρχει και ένα banner αυτή την στιγμή σχετικά με αυτή την εφαρμογή αλλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμα για download, λογικά η Apple θα το δώσει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα, αν κάποιο μέρος αυτών των προωθήσεων αφορά και το Ελληνικό iTunes Store. Όπως γνωρίζεται δεν υπάρχουν ακόμα οι ταινίες και οι σειρές στο Ελληνικό App Store, οπότε θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις μάθουμε κάτι νεότερο για να μην χάσετε αυτές τις προσφορές της Apple.

[ MacStories]