IconSpiral, ένα tweak που εμφανίζει τις εφαρμογές μας σε spiral! | Cydia [Video]

Ο δημιουργός του Barrel, αποφάσισε να ανοίξει ένα repo στο οποίο θα βάζει τα tweaks που αναπτύσσει συνέχεια! Χθες λοιπόν άρχισε να βάζει κάποια τέτοια tweaks, ένα από αυτά είναι και το  IconSpiral που δεν είναι (ακόμα) λειτουργικό και μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω screenshots.

Από όσο μας λέει και ο developer το tweak δεν είναι και πολύ σταθερό, θα πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση αρκετά άλλα tweaks για να το περάσουμε όπως το Barrel, το Parallax, το Infinitydock, το Infinityboard κτλ. Σε περίπτωση που δεν θα το κάνετε αυτό θα βρείτε τα εικονίδια σας το ένα πάνω στο άλλο στο SpringBoard (homescreen).

Η εγκατάσταση του είναι απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το repository http://aaron.ms/repo στο Cydia και να κάνετε εγκατάσταση (αφού αφαιρέσετε τα παραπάνω) το IconSpiral, το οποίο θα σας επιτρέψει μόνο να δείτε τις εφαρμογές σας σε spiral και ίσως να καταφέρετε να ανοίξετε κάποια. Τα μόνα που θα λειουργούν κανονικά για να κάνετε απεγκατάσταση το IconSpiral θα είναι το Spotlight και το Dock σας.

Στην συνέχεια ένα video με 298 εφαρμογές σε spiral…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JodNlT7EhwE[/youtube]