Οδηγός: Πως να προσθέσετε το ripple εφέ στο Barrel [Video]

Λίγες μέρες πριν μιλήσαμε για το Barrel, το καταπληκτικό αυτό tweak που μπορούμε να αγοράσουμε από το Cydia για να προσθέσουμε διάφορα 3D εφέ στην αλλαγή σελίδων στο SpringBoard μας. Ο developer του Barrel Aaron Ash άφησε κάποια στοιχεία στο Twitter για να βάλουμε το ripple εφέ μαζί με το Curl and Roll Away.

Απαιτήσεις

Αρχικά εφόσον έχετε jailbroken συσκευή και το Barrel εγκατεστημένο θα πρέπει να κατεβάσετε το iFile, το οποίο μπορούμε να το βρούμε δωρεάν στο Cydia.

Οδηγίες

1. Ανοίγουμε το iFile και με το πάνω αριστερά βελάκι πηγαίνουμε στο / μετά Library, PreferenceBundles και στο thedeeprefs.bundle

2. Πατάμε πάνω στο αρχείο threedeeprefs.plist και από την λίστα επιλέγουμε το πρώτο κουμπάκι Property List Viewer/Προβολέας Property List.

3. Ψάχνουμε να δούμε την γραμμή που γράφει <integer>30</integer> και πατάμε στην πάνω αριστερή γωνία το Αλλαγές και αλλάζουμε το 30 σε 21. Αφού σιγουρευτούμε ότι το κάναμε σωστά πατάμε στην πάνω δεξιά γωνία το κουμπάκι Αποθήκευση. Βγαίνουμε από το iFile και κάνουμε ένα respring.

4. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις και κάνουμε scroll down, βρίσκουμε το Barrel και βλέπουμε αν είναι επιλεγμένο το Curl and Roll Away. Αν είναι όταν γυρνάμε τις σελίδες μας τώρα στο SpringBoard  θα εμφανίζεται το ripple εφέ πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών. Φυσικά αν θέλετε να το αφαιρέσετε πρέπει να αλλάξετε το 21 σε 30 στο ίδιο αρχείο threedeeprefs.plist.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και τον οδηγό μας σε video!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gpSD3iXcQ1M [/youtube]