Η καινούρια έκδοση TinyUmbrella θα κάνει restore την iOS συσκευή σας χωρίς το iTunes

Μια επερχόμενη έκδοση της εφαρμογής TinyUmbrella (μια εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα SHSH σας τοπικά από τους servers του Saurik έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε restore σε firmware που η Apple δεν επιτρέπει) λέγεται πως  θα σας επιτρέψει να κάνετε restore την iOS συσκευή σας χωρίς το iTunes.

Δουλεύω για μια νέα και ανανεωμένη έκδοση του TinyUmbrella που, μεταξύ άλλων, θα σας επιτρέψει να κάνετε restore την iOS συσκευή σας χωρίς το iTunes. Με τις διακοπές και λίγο την λιγότερη δουλειά, θα μου επιτραπεί να το κάνω να δουλέψει με τον τρόπο που θέλω. Εκτιμώ την υπομονή σας και την υποστήριξη σας.Παιδιά είστε όλα τα λεφτά! icon_smile.gif Κανένα ETA ακόμα αλλά θα αναρτώ νέα εδώ και στο Twitter.

Είναι προφανές, ότι αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν εύκολα downgrade στην συσκευή τους και επίσης θα τους βοηθάει να διατηρούν το firmware του baseband (modem).

Εμείς μέχρι τότε μπορούμε μόνο να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον developer του TinyUmbrella και να περιμένουμε για νεότερα. Φυσικά εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ευχαριστούμε Βαγγέλη

[ appadvice ]